Kompatibilitet
Kursene er funnet å fungere på følgende mobiltelefonmodeller:
-Android-modeller som støtter versjon 2.2 og senere.

Minimumskravene er at modellen har pekeskjerm, virtuelt tastatur, mulighet for at ta opp og spille av lyd og at den kan kobles opp til internet.


Nedlasting

Nye apper online!For Android Smartphones
og nettbrett her...

Når du har klikket på ”Last ned” og nedlastingen er fullført, kommer det opp en liten pil øverst på skjermen på mange telefoner. Den må dras ned før man kan se det nedlastade demo-kurset.
Klikk deretter på ”Installer”.
Klikk på ”Åpne”. Nå åpner kurset seg. Gå til kursmenyen og klikk på det språket du vil lære. Nå kan du prøve ut kurset.
Legg litt tid på å spille inn din egen stemme og på å sammenligne din uttale med lærernes
Før du bestemmer deg kan du også prøve deg på et språk eller to til.
Slik kan du kjøpe et komplett kurs fra demokursets vindu:

  • Klikk på kundevognen til venstre i kursbildet for å kjøpe hele kurset.
  • Neste rute ber deg skrive inn din e-postadresse og et     passord. Gjør det.
  • Gå inn på din e-post-konto og bekreft din so-to-speak-konto med et   klikk og gå tilbake til applikasjonen.
  • Beskjeden ”Innlogget, velkommen” kommer opp på telefonen. Klikk OK.
  • Nå kommer det opp 3 valg. ”Skriv inn kode”, ”Gå til webside” og ”Post linken”. Hvis du ikke har noen kode, gå til hjemmesiden og videre til butikken og ”kjøp kurs”. Hvis du heller vil gjøre kjøpet fra datamaskinen, må du klikke på "Post linken".
  • Fyll ut de tomme feltene og gå videre til PayPal og gjennomfør kjøpet. Du får da en kode på 20 siffer.
  • Klikk på ”Skriv inn kode” på telefonen, skriv den inn i det tomme feltet och klikk deretter OK
  • Kurset åpnes nå med Trinn 1. Du kan begynne å øve.                          

Du kan også laste ned demoen og kjøpe komplette kurs fra Google Play eller Windows Store.
Søk sotospeak.

Nå kan du prøve ut språkapplikasjonen med en demo-versjon av hvert kurs. Demoen inneholder seks setninger per kurs – fra begynnelsen, fra midten og fra slutten. Hver setning har tre typer øvelser, en fra hvert av de tre trinnene i kurset.
I det første trinnet fokuserer du på å lytte til setningene og fylle ut de tomme rutene på skjermen. Dette vil tvinge deg til å lytte med stor nøyaktighet etter hver lyd som skal læres. Det er nøkkelen til å øve opp hjernen til å kjenne dem igjen. Du vil høre både mannlig og kvinnelig stemme for hver setning. Du får også noe trening i å si setningene selv og spille dem tilbake for å styrke læreeffekten.

I det andre trinnet trener vi opp lydgjenkjennelsen med noe høyere vansklighetedsgrad. Siden du gikk gradvis igjennom alle lydene i trinn en, er nå alle rutene tomme, så alt må fylles ut basert på det du hører. Videre begynner vi nå på systematisk uttaletrening. Du spiller av setningen og spiller inn det du nettop hørte. Så spiller du det av, hører på din egen stemme og sammenligner den med modellstemmene. Du blir bedt om å gjenta dette minst ti ganger helt til det høres perfekt ut.

I det tredje trinnet vil du gjenta lyttingen enda en gang, men denne gangen er det en rute per ord å fylle ut, ikke per lyd som i de to foregående trinnene. Også her er taletreningen viktig. Imidlertid er hovedfokuset nå på dypere forståelse. Du vil ha sett oversettelsen av setningene i de tidligere trinnene, men nå får du mere materiale å arbeide med. Du får nemlig en leksikal ord-for-ord-oversettelse av hver setning, noe som hjelper deg til å få en intuitiv følelse for strukturen i det språket du lærer.

Alt i alt vil kurset lære deg 600-700 ord, de fleste vanlige hverdagsord. De vil ligge i ditt aktive ordforråd siden du har lagt ned mye arbeid på hvert enkelt av dem. Det er ikke riktig nok til å bli flytende i språket, men det er en meget god start. Du vil bli i stand til å lære nye ord fort ved hjelp av mer tradisjonelle metoder, som lesing, å høre på radio og TV og, ikke minst, ved å snakke med folk. Vi anbefaler sterkt å kjøpe en passelig ordbok og bruke den flittig.